aug
23

Szőke...

Címkék: edzés program edzésterv | Szerző: Syreni | 12:46 am

Mármint én.

Meg miért nem szól senki, hogy ha 3 hetet akarok diétázni, és a suli, amit nem tudom, hogyan fogja ezt érinteni, 3 hét múlva kezdődik, akkor az esetleg kiaknázható véletlen, ráadásul nyerek 3 hetet, ráadásul nem rombolom le méginkább önmagamat? Úgyhogy ma bevásároltam, holnaptól 3-4 hét diéta, aztán mehet a menet.

Szeptember 5-től indul kettlebell az utca túloldalán, azt meglesem milyen. Anyagi korlátoktól függően heti 3 uszi is lesz suli előtt, meg egy lovaglás. Meg persze a futás. Tehát a reggeleim még suli előtt: hétfő és szerda úszás (plusz csütörtöktől vasárnapig valamikor még napközben), kedd és csütörtök kettlebell. Lovaglás kedd délután, futás hétfőn, csütörtökön és hétvégén. De ha minden marad a régiben a hétfői futás helyett tánc lesz...jajj, a mocskos anyagiak, ha beleférne, jóga is kéne...imádom, hogy elfoglalt leszek!

Enni megvan az alapdiétám, ezt a fogyózósat szigorúan tartom, de az izomépítősnél már próbálok kreatív konyhaművészetet is belevinni (és nem magamra robbantani a kávéfőzőt szokás szerint), aztán néhány általam kalóriaszegénynek vélt recepttel megörvendeztetni benneteket. Ma például jég+grapefruit húsa+hámozott citrom+bodzaszörp (ez nem túl diétás, de nélküle legalábbis fanyar volt a cucc)+turmixgép kombóból sült ki turmixolódott össze ismétlésre vágyó citronádé.

Ma felvettem a rajtszámainkat meg a pólókat meg a chipet a trióra...ha minden igaz készül majd szép Ladycamp felirat a hátára. Ha elkészül időben, vállalnak 3 darabot és dolgoznak technikai anyagra :D

Syreni
holnaptól diéta a trióig
ősztől kettlebell meg úszás
uuuu
istennő leszek
:D

Shanton
hát hajrá
sztem most is állat tested van
vagyis azóta már tuti vizilóra zabáltad magad
de az volt

Syreni
hát ezaz
bár a víziló is állat
:D

Shanton
:D

A bejegyzés trackback címe:

https://ladycamp.blog.hu/api/trackback/id/tr303172378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása