jan
12

10.nap

Címkék: kép mérés méretek ú:10nap | Szerző: Syreni | 11:39 pm

Lássuk a medvét...

Súly: 63.5 (65kg)

Mellbőség: 88 (91cm)

Kar: 27 (27cm)

Derékbőség: 67 (69cm)

Haskörfogat: 82 (84cm)

Csípő: 100 (102cm)

Comb: 59 (61cm)

Legutóbb a 10 nap alatt 3kg víz esett le rólam, most már azért messze nem vagyok annyira ramaty állapotban, így várható volt, hogy lassabb és nehezebb lesz a cél elérése. Ráadásul ugye a mozgás sem ment túl fényesen - alig három futás, 1 kettlebell meg némi tánc (3alkalom) jött össze, ami egyfelől vizsgaidőszak, másfelől betegség miatt alakult így.

Ma voltam 10.7km-n, ami 6:03-as ezrekkel sikerült, tüdővel és combbal tökéletesen, a vádlival van annyi problémám, hogy 3 lépés után berobban, és max lángol kínoz nagyjából a mozgás után 3 napig. De sebaj, rajta vagyok az ügyön.

Volt egy kis dührohamom ma a blog.hu miatt,konkrétan megszüntették azt a típusú oldaldobozt, amit használtam a fontosabb irományaim rendszerezésére, így egy ilyen faramuci megoldással rendeztem vissza az állapotokat,mivel EZ a fajta oldaldoboz meg csak 5 darabot enged adott típusból...nem hiszem el komolyan, hogy ebben az országban semmi nem működik.

Lássuk a célokat: a következő mérésig legalább 62 kilóra kéne mennem, a derekammal 65re, csípővel 97re. Ha ilyen tempóban ürülök (amit azért kétlek), akkor az 50.napi mérésnél kéne elérnem a bombaformát, de az a 20 nap valószínűleg kelleni fog. Összességében nem állok rosszul,de szenvedős lesz. Nagyon. 

Ja igen.

2program2.jpg

0.nap

2program1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ladycamp.blog.hu/api/trackback/id/tr573541474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

loseismorethanhesitate · http://loseismorethanhesitate.tumblr.com/ 2012.01.13. 08:21:15

azert barki barmit mond, latszanak az elozo dietak erdemenyei, megha ra is hiztal egy kicsit. szerintem konnyebb lesz kesobb, izomrol gyorsabb lefaragni a zsirt, mint a tohonya testrol. (: a mozgas miatt meg ne aggodj ennyire, itt most a kajalas a fontosabb. hajrahajra
süti beállítások módosítása