aug
18

Élet a fogyás után

Címkék: nyüssz | Szerző: Syreni | 5:11 pm

Nem könnyű. Mert itthon vagyok, egyedül, és unatkozom. És mit csinál a komfortevő, ha unatkozik? Eszik. Erre lelkiismeret-furdalása lesz, rossz kedve, és a rossz kedvre mi a gyógyír? Az evés. Persze tele hassal meg kinek van kedve megmozdulni, pláne átlag 4-5 óra alvások után...

 

csopitárs: nálam minden ok:)
csopitárs: csak már unok itthon lenni:)
Syreni: dettó
csopitárs: :)
csopitárs: kéne már pest
Syreni: nekem meg emberek magam köré
csopitárs: dettó
csopitárs: ...
csopitárs: komolyan, még a hülye órák is hiányoznak
Syreni: öregszem
Syreni: unom a nyarat
Syreni: így h nincs itt senki
Syreni: meg a pasim melózik
Syreni: kurvaunalmas
csopitárs: nemhinném h öregszel
csopitárs: énis unom
csopitárs: (vagy énis öregszem:D)
csopitárs: néha van 1-1 prg..de amúgy semmi..
Syreni: dettó
Syreni: úgyhogy itthon unatkozom

 

Próbálom visszafogni magam, de nehéz. Tegnap már voltam futni, nos, a kapcsolatom az új pipellőmmel mondhatni nem felhőtlen: zsibbadnak benne a jobb lábujjaim meg a bal sarkam. Ma is megyek (mármint futni), de a tervezett Balatonkerülésből ismerősnek való szívességtevés okán valószínűleg nem lesz semmi. Na de futás...a tegnapi felért egy katasztrófával, a meghúzódott hasizmom továbbra is fájdogál, plusz az anyagcserém is pont annyira gyorsult fel, hogy a barátomat előre kellett küldenem a kulccsal, hogy a fontos ajtókat nyissa ki előttem. 

Plusz, a régóta tervezett képeket is megcsináltuk tegnap, amint kiválogatom a 270 legjobb 5%-át, rakom is fel őket ide. Viszont, ami borzalmas tapasztalat, hogy továbbra sem vagyok rendben lelkileg, és ezt továbbra is a testem dugdosásával élem ki. Hiába girheseznek le, egyszerűen nem tetszik, amit akár a képeken, akár a tükörben látok...ami már nem olyan, mint alig másfél hete volt. És azt magyarázom be magamnak, hogy HA AKAROM, majd leadom...ennek ellenére nem bírom megállni, hogy teleegyem magam. Tiszta agyrém. Sürgősen kéne egy pszichológus.

A bejegyzés trackback címe:

https://ladycamp.blog.hu/api/trackback/id/tr23163166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása