júl
24

Előrebocsájtom, ha ilyen idő lesz, kénytelen leszek Schwarzeneggerre gyúrni magam egy hét alatt. Az egy dolog, hogy egész úton idefele szakadt az eső, hogy aztán beetessen bennünket a napocska, és hagyja, hogy bebarangoljuk az egész komplexumot.

Van 7 étterem, 8 bár, animáció, tengerpart persze, programok, kirándulások, kalózhajó kalózbolttal, mini dalmátfalu, csúszdák, wellness & spa meg mindenféle csoda. Persze van, amit aranyárban mérnek, de egyik nap muszáj tengeri herkentyűket ennem. Meg így is költöttem 190kunát egyheti netre, de elvileg minimum a duplája visszajön melóból. Tiszta üzlet.

Akkor kaják...eddig ma: 2 puffasztott rizs+2 szelet sonka+kicsi sajt, 1 alma, 1 szelet ponty+3 csirkemáj+2 kovászos ubi+kicsi káposztasali, 1 alma+1 barack. Figyelembe véve, hogy 5:20 óta fennvagyok, nem vészes. Mozgás...elhoztam a súlyzóimat, este tornázom. És akkor vissza is kanyarodtunk a düh tárgyához...

Szakad az eső, max 20 fok van és orkán erejű a szél. Az előbb ránk szakadt az elősátor...ez így cseppet sem mókás. Összezárva 20nm-erre 3 másik emberrel egy hétre...mondom én, hogy Svarcinéni lesz belőlem :D

A bejegyzés trackback címe:

https://ladycamp.blog.hu/api/trackback/id/tr323094354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2011.07.24. 21:49:00

Ez a kep odab@sz. Sosem ertettem ezeket a noket.

Syreni · http://www.ladycamp.blog.hu 2011.07.24. 22:23:38

@Leningrad: milyen nőket? Egyet se linkeltem...;)
süti beállítások módosítása