jan
19

A kutatás

Címkék: kutatás kérdőív | Szerző: Syreni | 11:32 pm

A vizsgáknak vége, elkészültem hát a kérdőívvel :) Előre köszönöm a segítséget mindenkinek, aki végigmegy rajta.

Az alábbi kutatás a sport szexualitásra és önértékelésre, hangulatra gyakorolt hatásait hivatott felmérni. A kérdőív kitöltése és a kutatásban való részvétel anonim, önkéntes és bármikor megszakítható. A kérdésekre való válaszadás személyes döntés, a későbbiekben reklamációra nem nyílik lehetőség.
Kérem, hogy a válaszokat (mivel minden adat titkos, harmadik személy részére nem kiszolgáltatott) őszintén és valósan adják meg, mivel a rossz kitöltés többet árt, mint a nem-kitöltés.
A kitöltés kompenzációjaként visszajelzést az első oldalon megadott módon (e-mail cím megadásával) lehet igényelni, egyéni és összesített eredményeket is. A kutatásról információk (kitöltők száma, részeredmények, stb.) folyamatosan megtalálhatóak lesznek a ladycamp.blog.hu oldalon. A kutatással kapcsolatos információk a syreni.ladycamp@gmail.com címen kérhetők.

A kérdőív részei:
- alapadatok
- sportolási szokások
- szexualitás (nők és férfiak kérdőívei külön oldalon kaptak helyet - kérem mindenki csak a saját nemére vonatkozót töltse ki, a másikat hagyja üresen)
- energia, aktivitás, hangulat
- hangulatzavarok, önkontroll és önbecsülés

A kérdőív kitöltése körülbelül egy órát vesz igénybe annak komplexitása és részletessége miatt.
Az eredményeket a 2013. évi Tudományos Diákköri Konferencián mutatom be.

 Kérdőív 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ladycamp.blog.hu/api/trackback/id/tr343590944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thechallenge 2012.01.23. 13:17:56

:S Kiléptem út közben és nekem nem mentette el.. akkor elölről kell kezdenem az egészet?:/

Syreni · http://www.ladycamp.blog.hu 2012.01.23. 15:23:19

@thechallenge: ha megadod ugyanazt a jelszót, akkor elég onnantól megcsinálnod, ahol kiléptél és majd én összefűzöm a kettőt :)

thechallenge 2012.01.24. 13:34:13

@Syreni:
Nah.. most gondoltam folytatom, ahogy mondtad, erre meg kiderült, hogy tegnap pont az utolsó kérdésnél hagytam abba és a következő oldal csak a vége lett volna :D
Azért nézd meg, hogy tuti stimmel e. :)
süti beállítások módosítása