máj
28

Hidegfront

Címkék: eső hidegfront ribanc spinning | Szerző: Syreni | 2:44 pm

A hidegfronttól mindig álmos leszek. Most is. Így kezdődött a mai remek nap, ami egyre jobb és jobb lesz...

Életem inszomniás párja ugyanis hajnali 8 magasságában ébresztett, ami nem is lenne baj, ha nem hajnalban feküdtem volna le...no mindegy, zajlik a nap, szőrös állat,tollas állat, egyik kézzel reggelizik, másik kézzel madárkaját kever, úgyhogy ment a szokásos reggeli műsor. 

11re aztán felöltöztem, indulok városba, hogy namajdmostakkor spinning. Rövidgatya, nyári ruha, verőfényes napsütés, 25fok, éljen. Elalszom a HÉVen (ugye a hidegfront), felriadok, szakad az eső. Ojjé. Villamosra át, villamost elnéz, rossz irányba megy, telefonos segítség, másik villamos, rohan, elázik...és odaér a szabadtéren tartandó spinningre, ami az esőre való tekintettel elmarad. Remek. "De menjetek kondizni, az is ingyen van", "14:00kor kezdődik egy másik spinningóra" Köszi, konditeremben még sose voltam és ennyi rózsaszín pinabarbit, selyemrambót és pirítottribancot egy rakáson már nagyon régen láttam, felesleges másfél órám meg így vizsgaidőszakban nem nagyon van. A megállóban visszafele már sütött a nap. Természetesen.

Úgyhogy most itthon szenvedés ébrenlét és alvás határán.

A bejegyzés trackback címe:

https://ladycamp.blog.hu/api/trackback/id/tr32938835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása