Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
jún
5

Az edzés olyan, mint a szeretkezés: ahhoz, hogy tökéletes és felejthetetlen legyen, kell hozzá némi előjáték és egy kevés összebújás a végén, különben nagy eséllyel csak fájdalom és csalódottság marad belőle.

A petting mindkettőnél azonos célt szolgál: ráhangolódást a murira. A bemelegítés lényege, hogy felkészítse az izmokat arra, ami következik. Az izmainkkal pedig érdemes jóban lenni, ha azt szeretnénk, hogy úgy működjenek, ahogy az nekünk tetszik. A bemelegítés nélkül képesek hisztizni és jóféle húzódással tüntetni a hirtelen genyózásért. 

Futás előtti bemelegítést érdemes kétfelé osztani: hosszú futásra (laza futás, akár dombokkal) és tempófutásra (résztávozásra).
Hosszú futások előtt az első 1-2km legyen laza, ez általában bőven elég bemelegítésnek - tantraszexnél is ráérünk ugye. Akiknek érzékenyebbek az ízületei, azok mozgassák át a térdeket és bokákat, nehogy letapadjon a láb egy rossz lépésnél és nagyobb baj legyen. Ezt csinálhatjuk például úgy, hogy a tenyereket a térdre rakva körzünk kifele-befele-erre-arra (ezt amúgy érdemes nem emberek előtt csinálni, ugyanis roppant mókásan néz ki mind a térdekkel befele, mind a kifele körzés), a bokáknál pedig a cipő orrát lerakva körözgessünk néhányat. 

A rövidebb, tempósabb futásoknál a bemelegítés jóval fontosabb. Itt minden izmot át kell mozgatni, mivel azoknak nincs idejük bemelegedni - erre is lenne nagyon jó szexes példám, de a "gyorstüzelésű" szó sok kellemetlen emléket képes előhívni sokakban, úgyhogy inkább nem mondom.
Ehhez aktív nyújtást érdemes végezni. Az aktív nyújtás lényege, hogy egy kicsit "feszegetjük" az izmokat, így felkészítve őket az igénybevételre. Na ez az, amit edzés után nem nagyon kéne csinálni. A fáradt izmokat rángatni nem vezet jóhoz - visszakanyarodva a szexes hasonlathoz hadd ne magyarázzam el jobban, miért nem jó akció után még egy lapáttal rátenni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tehát tempósabb futások előtt, résztávozásnál meg komolyabb hegyfutásnál (ahol esetleg nincs előtte 1-2km sík terep bemelegedni) illetve ezek kombinációinál a következőképpen haladjunk. Az alapelv legyen a fentről lefele. Némi fejkörzés (csak elöl meg oldalra, hátrafele ne hajtsuk a fejet, mert túlságosan megfeszülnek benne izmok, inak meg csövek, nem tesz jót), vállkörzés, csuklókörzés, törzskörzés (ezt sem kell hanyattesve, csak elöl és oldalra). Az egész test részt vesz a futásban, a derekat különösen fontos átdolgoztatni, hogy a test tartása közben ne fájduljon meg, mert ezt a részt kimasszírozni is elég nehéz.

 

A lényegi rész a láb. Először némi csípőkörzés, aztán a comb lenyújtása. Megfogod a lábfejed és felhúzod a fenekedhez. A térdek összezárva és próbálsz nem pofára esni (ez elég fontos). Utána próbáld meg ugyanezt úgy, hogy ellentétes kézzel fogod meg a lábad (tehát jobb kézzel a bal lábfejedet és fordítva). Így kicsit más izmok nyúlnak meg.

 

 

 

A hátsó combot úgy nyújtsd le, hogy az egyik lábaddal kicsit előrébb lépsz, felfeszíted a lábfejed, hátsó láb behajlítva és "beleülsz", kitol a popsi hátra - így a fenék és a nyújtott láb is nyúlik.

 

 

A vádlihoz támadóállás, elöl lévő láb behajlít, hátul levő sarok nyom lefele, nyúlik a vádli. Aztán a hátul levő lábat is behajlítjuk, közelítjük a föld felé úgy, hogy a sarok lent marad - így az Achilles-ínt nyújtjuk meg.

 

A hát mindegyik gyakorlatnál egyenes. A térdeket és bokákat érdemes átmozgatni úgy, ahogy feljebb már írtam. Az izmok nem nyúlnak maguktól, nyújtani kell őket - oda kell figyelni, melyik izmot érezzük, és érdemes addig próbálkozni, míg rá nem érzünk a mozdulatra.

Edzés után ugyanezeket lehet végigcsinálni némi földön ülős (nagyterpesz, idehajol-odahajol-ráhajol, gólyaülés, gátülés, gyémántülés, anyósülés stb.) programmal kiegészítve. A futás után közvetlenül SOHA ne álljunk meg rögtön (az eszméletvesztés és összeesés nem számít, az más miatt egészségtelen :)). Az azonnali megállással a vérnyomás hirtelen esik le, aminek könnyen ájulás lehet a vége. Amíg a légzés nem áll vissza közel normálisra, sétálgassunk, ne ziháljunk, amennyire lehet inkább mély levegőket vegyünk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inni lehetőség szerint ne jeges vizet küldjünk le, mert a kiszáradt toroknak, felmelegedett testnek nem tesz jót. Ha csak hideg vizes csap van kéznél, akkor szájba vett vizet kicsit fel lehet melegíteni lenyelés előtt - nem, erre sem írok inkább hasonlatot.

Edzés után pótolni kell(ene) a kiizzadott sót is, erre figyeljük oda - legjobb a citromos-sós víz, de ennek gusztustalan íze van, úgyhogy mindenki találja ki, neki mi a legideálisabb.

Az edzés utáni nyújtás visszahűti az izmokat, csökkenti a sérülés kockázatát, 20%-kal is növelheti az izomerőt és nem utolsó sorban az izomlázat is jelentősen redukálja. Az ízületek és izmok rugalmasabbak és feszesebbek lesznek általa, úgyhogy az edzés utáni nyújtás összességében a bemelegítésnél is fontosabb - előjáték nélkül is lehet vad a szex, de utána még jobb, ha valaki kinyitja az ablakot.

A bejegyzés trackback címe:

https://ladycamp.blog.hu/api/trackback/id/tr312959177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása