jún
30

Tetszikelni tetszik-e

Címkék: férfi tetszik psziché | Szerző: Syreni | 12:46 am

Tisztázzunk valamit, így az elején. Minden a nőkről szól. A férfiak a nőket akarják lenyűgözni. És a nők is.

Mert ha jól nézel ki, jön egy pasi, és megnéz, fütyül vagy bármi más "bunkó" megmozdulást tesz (ami minden nő álma), akkor elmosolyodsz, dagad a C kosár, majd végiggondolod és eldöntöd, hogy áh, úgyis csak megdugni akar, vagy áh, ez csak természetes, illetve áh, már megint lehet valami a fogam közt...nos, kedves lányok: igen, igen, lehet. A férfi szexet akar, az alapján dönt. Lehet kérem tagadni, de az legalább olyan képmutatás, mint Mekis salátával diétázni. De ennek semmi köze ahhoz, hogy löttyedt-e a hasad vagy sem. Ahhoz, hogy össze tudj szedni egy pasit, elég igényesen öltözködni, egyenesen járni, és kb. egészséges testalkattal rendelkezni. Ez utóbbi csak a választható hímegyedek minőségén és mennyiségén javít, azon nem változtat, hogy minden nő olyan, mint az úton heverő százas - előbb utóbb felszedi valaki. És akkor ugye.

Jön az, hogy félhomály, meg takaró alatt, meg nem veszem le a felsőmet. Nehogymár. Nincs az a ruha, ami annyit javítana az alakon, hogy azt a pasik ne lőnék ki már messziről. Kicsit lehet csalni, de semmi sem zsákbamacska. És most őszintén, ha ott álltál egy pasinál melltartóban, volt már valaha, hogy azt mondta, ne haragudj, van vagy 2 kiló felesleg a derekadnál, öltözz fel és menj el kérlek? Ha volt, remélem a nőtársak érdekében konyhakéssel a bal heréjében végezte. A férfiak erre képesek, eldönteni, kié lesz a megtiszteltetés, hogy több-kevesebb örömet okoznak neki (szerintük). Ha eljutottál odáig, hogy kerülnek le a ruhák, vállald fel magad, ha akarsz irányíts, de semmiképp se bújkálj, nem a narancsbőrödre fog koncentrálni. 

A férfiakról akkor ennyit. A nők tudják jól (csak nem hiszik el), hogy minden férfit le lehet nyűgözni. Vagy legalább annyit, amennyit kell. Nem ebben van a kihívás. Hanem a nőkben. Mert a nők mindent észrevesznek. A félrecsúszott melltartót, a kilógó tangát, a lekopott körömlakkot. És szóvá teszik, megjegyzik, vagy legalábbis elégedetten nyugtázzák, hogy háh, kisanyám, te sem vagy tökéletes. És ha nem vagy tökéletes, nem vagy jobb nálam. És ha nem vagy jobb nálam...akkor érdektelen semmi vagy. Ez az igazi feladat. Lenyűgözni a nőket, nőként. Hogy ne tudjanak mibe belekötni, hogy végigmérjenek, hogy megnézzenek és ne mosolyogjanak utána. Ehhez pedig nem elég nőnek születni. Ehhez tanulni kell.

Át kell változtatnom téged. Ami másoknak évekbe telik, azt neked hónapok alatt kell megtanulnod. 

Ne feledd, a gésák nem kurtizánok. De nem vagyunk feleségek sem. Mi a tudásunkat adjuk el, nem a testünket. Egy külön titkos világot teremtünk, ahol kizárólag a szépség uralkodik. Maga a gésa szó is művészt jelent, és ahhoz, hogy gésa légy, el kell érned, hogy egy mozgó műalkotásnak tekintsenek.

Számunkra a gyötrelem és a szépség együtt jár. A lábad fájni fog, az ujjad vérezni fognak. Még az ülés és az alvás is fájdalmas lesz. Addig nem nevezheted magad igazi gésának, míg egyetlen pillantással meg nem tudsz állítani egy férfit útközben.
(Egy gésa emlékiratai)

A mosoly az utcán nem jó jel, miután az ember lánya elmúlt 14 éves. Érjük el, hogy a nők dühöngjenek, a férfiaknak leessen az álluk. A mosoly később jön. Flörtnél, randinál, barátságnál. De nem az utcán az első pillanatban. Ott az a cél, hogy összesúgjanak, pletykát gyártsanak. Csak a fontos emberekről pletykálnak. 

Kinek akarsz tetszeni? Kit akarsz lenyűgözni? Bárki is legyen az - a szomszéd fiútól az egész világig - edzéssel és diétával nem fog menni. Nőnek kell lenned, tetőtől talpig. Elhinni magadról, hogy nemcsak a kromoszómáid tesznek azzá. Mások szeméből tükrözöd vissza magadat, így törekedj arra, hogy meglásd, mit gondolnak az emberek. A legjobb taktika egészen egyszerű és legalább annyira nehéz: ne érdekeljenek mások. Vagy legalábbis csinálj úgy. Formáld a száddal a szavakat a metrón, ha a kedvenc számodat hallgatod, táncolj, ha úgy tartja kedved, nevess fel hangosan. Nézd meg jól az embereket - aki zavarba jön attól, hogy nézik, az önmagától fél. Mindig legyen nálad névjegykártya vagy legalább pár cetli a telefonszámoddal. Sosem tudhatod mikor jön szembe egy "sunapozitív" háromlábú.

Kedves férfiak. A nők nem bonyolultak. Ti teszitek őket azzá. Kenyérre kenhető az összes, ha megadjátok nekik az egy dolgot, amire vágynak. Ez pedig a figyelem. Az őszinte, vagy legalább annak tűnő, minden érzékszervvel odaforduló figyelem. A szó nélkül bugyit levarázsoló férfiaknak pont a szónélküliség a titka. A nő nem azért beszél, mert megoldást keres, hanem mert az agyában a problémamegoldó- és beszédközpontok sokkal erősebben összefonódtak, mint a férfiagyban. A nő a beszéd folyamata által dolgozza fel a problémákat. Nem vár rájuk megoldást, nem akar javaslatokat (vagy ha igen, akkor szólni fog), elég csendben mintha-hallgatni. A nőt maga a beszéd teszi boldoggá, oldja benne a feszültséget. És egy idő után kifogy a szóból. Ekkor kell ott lenni és jól előnyt csiholni a türelemből, a figyelni tudásból.

Tetszeni tudni kell. A nők részletorientáltak, maximalisták és önbizalomhiányosak. Pláne a magyar nők. Mert egész egyszerű a titka a magyar nők szépségének - nem adottság, nem genetika, hanem hagyomány. A történelem űzöttsége keveredik a tekintetükben a keleti és szláv nők ártatlan, naiv, tudatlan bájával, mindezt pedig a nyugati kultúrák igényessége, tudatos önmagamra-figyelése szövi át. Az igazi magyar nők egyszerre kelet és nyugat, egyszerre naiv kislányok és tudatos, ízig-vérig magabiztos(nak tűnő) nők. Az igazi magyar nők előtt heverhetne a világ...ha nem tennék őket idejekorán tönkre az elvárásokkal. Figyeljetek oda magatokra. Ezek azok az évek, amikor még megtehetitek. 60 évesen már nem fogod visszakapni egy 20 éves testét. Hozd ki belőle a legtöbbet, amíg lehet. És aztán mocskos módon élvezd ki - Woody bácsi segít.

    • Szép dolog a szerelem egy férfi és egy nő között... feltéve ha a megfelelő férfi és a megfelelő nő közé kerül az ember.

    • Hiszek abban, hogy a szex két ember között gyönyörű dolog. Öt ember között pedig fantasztikus!

    • Azt mondják: „Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

    • A szex szerelem nélkül csak üres szenvedély. Viszont az üres szenvedélyek között az egyik legjobb.

    • Hiszek a szexben és a halálban: két olyan élmény, amelyben csak egyszer van része az embernek.

    • Te a szexet használod mindenféle érzelem kifejezésére, a szeretetet kivéve.

    • Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra.

    • Méghogy a szex mocskos dolog? Ugyan, csak ha igazán jól csinálják.

    • Nem a szexuális aktusok mennyisége számít, hanem a minőség. Ugyanakkor, ha a mennyiség nyolc havonta egy alá esik, én mindenképpen utánanéznék a dolgoknak.

    • A szerelem a válasz, de amíg a válaszra vársz, a szex felvet néhány nagyon érdekes kérdést.

    • A nők szerint rossz vagyok az ágyban. Csak azt nem tudom, hogy erre hogy jönnek rá 30 másodperc alatt.

    • Szálljanak le a maszturbációról - végül is szex valakivel, akit szeretek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ladycamp.blog.hu/api/trackback/id/tr573025980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása