júl
14

Fail

Címkék: bűnözés étrend fail | Szerző: Syreni | 12:08 am

44 nap után íme, az első falási roham, ami legyőzött. Nem volt elég erő a lelkemben, így az esti fehérjeshake helyett egy nagy adag görögdinnye, 3 (vagy 4) őszi- és egy sárgabarack, illetve kb 20 szem cseresznye ment le. És mindezt 15 perccel ezelőttig. Úgy terveztem, hogy holnap nem kelek fel úszni, de hát...

Nehéz ügy...edzeni a kimerülésig, alig kajával, teljesítményre számítani - és persze nem teljesíteni (egy hete edzek, nem csoda, ha haldoklom), aztán még lelkileg is kikészülni az elvárásoktól és erre még nagyobb elvárásokat támasztani (vascső). Ha tehetitek, ne legyetek önértékelési-zavaros nők. Ne bántsátok magatokat, ha nem muszáj. Maradjatok tárgyilagosak - ne mentegessétek magatokat mindig mindenért, de mérlegeljetek - az edzések mellé nem olyan diéta kell, ami alapállapotban is fogyasztana. Ha elhasználsz egy nap edzéssel 1300 kcal-t, akkor az össz-vissz 1500-1800 kcal nem elég. Se edzeni, se élni, se kiegyensúlyozottnak maradni. Ne bántsátok magatokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://ladycamp.blog.hu/api/trackback/id/tr193064630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dicta 2011.07.14. 07:10:50

Hát nézd, végül is csak gyümölcsöt ettél helyette, nem dobostortát. Szerintem azért még ne kövezd meg magad :)
süti beállítások módosítása