júl
15

Fuss Normafa!

Címkék: bringa futás nike | Szerző: Syreni | 12:48 am

Óó, hát majd elfelejtettem: holnap Ladycamp csapatépítő futás a Nike Running Hungary szponzorációjában.

Amint jött az sms, hogy várnak engem is (de rendesek :)), rögtön ment a körtelefon, és jippijéjj, mindketten ott leszünk holnap 18:30-tól. A táv rövidke, de szép helyen van, ismeretlen félhomályos terepen. Mindenképpen beütjük az utolsó koporsószeget is, hivatalosan is nevezünk a Trióra, legalább ez a hasznunk legyen meg belőle :) Most néztem viszont, Csepelre nem tudok menni már, mivel akkor lesz Fadd-Domboriban az évadzáró nagy triatlonverseny és triatlonparti, amin terv szerint elindulok. Úgyhogy holnap másodszor és utoljára...

...a buli viszont most (is) valószínűleg kimarad, mivel szombaton 5:26-kor már gördül is a vonat Balatonmáriafürdő felé, hogy onnan indulva jól magunkévá tegyük megkerüljük a Balatont bringával...vagyis a többiek, srácok, fixivel, őrültek. Én olyan 30-40kilit tervezek, elmegyek velük egy darabon aztán vagy fel- vagy megfordulok...ha nagyon kemény leszek, akkor Révfülöpig megyek, kompozok és közben süttetem a hátamat - a hasamat majd utána a strandon. Ha világosban hazaérek hehe. Izgis hétvége lesz ez is na.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ladycamp.blog.hu/api/trackback/id/tr703068712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása