júl
25

Miután egy órán át kerestem használható Eurosport stream-et (mégiscsak úszó VB van na) (ezer hála Dávidnak érte), végül 11:30-kor indultunk el tesómmal futni. Családunk egyetlen férfi tagja délelőtt már volt terepfelderítésen, illetve a gmap-pedometeren is megnéztem, merre lehet menni.

Nos, a kínálat legalábbis szegényes. Városba/faluba nem szívesen futok be, pláne külföldön, járda sehol sincs, így az út mentén kellett mennünk mindenképpen. Ami azonban rosszabb, hogy maximum 3-3,5km-t tudunk körben vagy egyirányban futni. Jobb lenne, ha lenne egy 6-8-10kilis kör, de hát semmi sem lehet tökéletes.

Tehát elindultunk 11:30 magasságában, mikor máskor, mint a frissen beköszöntött 30fokban. A tegnapi vihar nem múlt el nyom nélkül,elég erősen fúj a szél továbbra is, úgyhogy attól függően, milyen irányba futottunk, vagy orbitális pofaszelünk, vagy fullasztó, betonszagú 30fokunk volt. Kiképzőtábor. Nyami. 

Az út menti levendulák illatától terhes levegőben a roppant kulturált horvát autósok konstans dudaszavát a kabócák idegőrlő ciripelésnek nehezen nevezhető éneke tette teljessé. Az autósok konkrétan úgy dudáltak le bennünket (és néhányan üvöltöztek ki az ablakon), mintha legalábbis kismacskákat darabolnék szakrálisan a Champs-Élysées közepén a Tour befutó idején. Ilyen idilli környezetben teljesítettük a Margitsziget-körnek éppen megfelelő távot nagyjából 30-35 perc alatt, 15m szinttel. Kifele még csak felderítettünk, hazafele viszont tesóm olyan tempót ment 3 nap pihenés után, hogy alig bírtam emelni utána a lábamat. Ment, laza mozgással, tüdőből mintha jobban is bírtam volna, de a tegnapi tornát fenékben és combban éreztem nagyon, és kicsit az elején a térdeimet is fájlaltam.

Remélem jobban is fog menni, lehet, hogy még ma is elmegyek mégegyszer egy ilyen körre. Torna mindenképpen, kell az izmos felsőtest :) Hamarosan megírom az otthonra való hasgyakorlatokat, hogy most éppen mivel dolgoztatom magam.

Kajáról...eddig egy joghurt müzlivel, 1db korpás keksz és egy fél szelet alma. Mindjárt ebéd, csinálok magamnak répás-almás-müzlis salit a husi mellé. Nyami.

A bejegyzés trackback címe:

https://ladycamp.blog.hu/api/trackback/id/tr903095976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása