aug
16

Hiszti

| Szerző: Syreni | 7:44 am

Hajnal van, én fáradt és hisztis.

Az elmúlt hetemet elvitte a Norbi-ápdét-sátán, és ha nem lenne elég, hogy még tegnap is össze-vissza ettem a fagyitortától kezdve a rántott gombáig mindent, sikerült edzés nélkül lesérülnöm.

Még Faddon ugye futás közben begörcsölt a hasizmom, ami olyan jól sikerült, hogy valószínűleg húzódás lett belőle. A húzódás eleve a kenegesse-pihentesse kategória, de a hasizmot még igazán nyújtani sem lehet anélkül, hogy az ember leterhelné cserébe a gerincét. Erre még rájön az, hogy tegnap elmentem masszőrhöz, ahol kiderült, hogy az összes izmom sikítva tiltakozik bárminemű terhelés ellen, de ami a legjobb, hogy megmasszíroztattam a hasamat. Nem kellett volna. Momentán a simogatás erősségű érintésre is szúró fájdalmat érzek, de igaz ami igaz, alaphelyzetben már nem fáj...

Alapvetően rendszeres edzés mellett a heti, maximum 2 heti masszázs erősen ajánlott, mivel segít időben felfedezni melyik izom fáradt el és szorul pihenésre. A hatása nagyjából a nyújtáséval egyenértékű, lazítja az izmokat, segít a regenerációban, valamint növeli az izomerőt és a hatékonyságot is. A probléma annyi, hogy hiába egy mészáros az egerszegi masszőr, akihez járok (ez bók), Pesten nem ismerek, az árak legalább másfélszeresek, úgyhogy kísérletezgetni nincs kedvem.

Nemsokára indulok fel BüdösPöstre, délután meg kipróbálom a hasamat kocogás közben. lassan össze kéne állítanom egy étrend-edzés tervet, aztán azt majd jól publikálom ide is. Közben úgy döntöttem, hogy havonta egyszer mérek és mérlegelek, a miheztartás végett. Most viszont pakolok, mert ha lekésem a buszt, ez a napom is eltűnik a süllyesztőben.

A bejegyzés trackback címe:

https://ladycamp.blog.hu/api/trackback/id/tr323157078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása