aug
14

A züllésnek vége

Címkék: edzés bűnözés széf fail | Szerző: Syreni | 11:22 pm

Először is köszönöm a szurkolást csütörtökre, sajnos az utolsó utáni pillanatban fogyott el az univerzum ereje irányunkban. Remélem a blog nem számít nyilatkozásnak, különben sokba fog kerülni nekem, de sebaj...

Valószínűleg sokan rájöttetek már, tesómmal a Széf című játékban kaptunk lehetőséget. A sztori röviden annyi, hogy a fináléig jutva elfogadtunk egy rossz választ. Az 5 kérdésből 2 kérdésben biztosak voltunk, hogy jó választ adtunk, 2 kérdést biztosan tudtunk, hogy elrontottunk...és természetesen az a bizonyos hátkitudja kérdés jött vissza 3.-nak a sorban. Rábeszéltük magunkat, rosszul tettük...és ugrott a 4.6 millió. Só a sebre, hogy azt a széfet nyitottuk volna, ahol a pénz van...adás ősszel, nem tudom, hogy szeretném-e látni.

 

No mindegy. Csütörtöktől vasárnapig Balatonon ittam a búfelejtőket, ami 3 hónap kihagyás után nem feltétlenül volt jó ötlet...pláne a péntek este sikerült...fájdalmasra. A kajamennyiség és -minőség pláne nem volt Norbi ápdét, szalonnasütés, pácolt tarja, steakburgonya, nasi nasi hátán...végiggondolni is gyomorfeszítő. Az a 6+7km futi, ami szombat-vasárnap a 35 fokban elfért (és ami közben láttam őzikét, hármat is, háháhá), annyira nem ellensúlyozta a fogyasztást, de majd holnaptól kőkeményen nekiállok a 21km-es felkészülésnek. A futás mellett torna (vagyis erősítés) a terv, az úszást majd meglátjuk, bringa csak közlekedésre. Gondolkozom jógán, kellene valami, ami kicsit lelassít, de ha találok rendes stretchinget, az lesz az igazi.

Igazából most 3 hétig lehet, hogy icipicit gyorsítanom is kéne (jajj de rühellek résztávozni), hogy le tudjam vinni a bűvös 5perc/km alá a teljesítményemet 5-6-7 km-en. 9 km-re elég lesz az 5:15, bár változtak a távok, és "csak" 8.3 most a Nike Trió rám eső része...nem mintha azon a 700 méteren múlna, úgyhogy akár 5:00 is lehetne a cél. Pláne, hogy alig egy hete abszolút nem rápihenve 5:04 volt 7 km-en. Meglátjuk hogy sikerül az első hét a felkészülésben, mikorra esik át rajtam az elmúlt 6 nap terhelése.

Az új cipőm...suhan. Könnyű, egyelőre még szokom, mintha a talpam első részén kicsit kevésbé bírná a terhelést, de az 13 km után még a forró betontól is lehet. Van a sarkán fényvisszaverő, és a kék-fekete színe pont passzol a kék-fekete sportmelltartómhoz, amiben ma futottam (faluban és erdőben nem látta senki, ellenben a mocskos melegben rámrohadt volna bármilyen technikai felső is). Trendi voltam na.

Elkezdtem szedni egy bogyót (tudom, vascső), de ugyanennek a márkának a másik terméke már bevált nálam, gondoltam placebonak 2500 HUF-ot megér nekem 2 havi adag. A hatékonyságáról természetesen nem tudok beszámolni, mert sport+étrend mellett WTFK mi magának a bogyónak a hatása. 

A heti sportcsaj kimaradt, mea culpa, jövő héten kettőt kaptok. Holnapra meg túrok valami jóféle pasit.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ladycamp.blog.hu/api/trackback/id/tr663153793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása