júl
4

Napi gőz

Címkék: bogyó fail trendkatasztrófa | Szerző: Syreni | 11:29 pm

...képekben.

Trendkatasztrófák rovatunkból: lesifotó (telóval, bocsesz). Aki nem tudná értelmezni a képen látottakat: harisnya titokzokni eü papuccsal. (a harisnya amúgy felfutott) Viselője (bár a képen nem látszik) amúgy igényes, ápolt, sminkelt-fodrászolt...hölgy.

A második versenyző: tutifogyás.hu. Most ajándék párkapcsolati tanácsadó könyvvel, feltételezve, hogy ha dagadt vagy, akkor magányos/rossz kapcsolatban élő is. Ajvé termékkapcsolás. De ugye a random véleményeket feldobáló motor csak tudja mi a tuti...

Érdemes meglesni a további véleményeket is: 3 hét alatt 3,5kg, december óta 10 (úgy hogy még 30 vissza van), 4 hét alatt 3kg, 6 hét alatt 5, és mindezt elvileg életmód-programmal, mozgással és étrenddel sikerült abszolválni. Nekem három hét alatt volt 5, egy hónap alatt 7, zsírégető bigyó nélkül, 10kg pluszból. Könyörögve kérek mindenkit, hogy lássatok a szépen csengő szavak mögé. Köszönöm.

A bejegyzés trackback címe:

https://ladycamp.blog.hu/api/trackback/id/tr373040050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása