máj
31

 A vizsgaidőszak nem kedvez az egészséges életmódnak, legalábbis az enyém tutira nem. Tegnapi menüm is pl. egy pizza volt, és összesen 5 kv, ebből az utolsó éjfélkor. S a héten emiatt a barom szigorlat miatt már futni sem merek kilépni a lakásból, így is bűntudatom van, hogy hétvégén nem bilincseltem magam a könyvhöz, pedig némi lazítás már kellett. (Spinningre akkor is elmegyek ma, aztán majd csütörtökön anyázok, hogy pont az az egy óra kellett volna...)

Cirka 3 napos lemaradásban vagyok a tervekhez képest, amit jó adag nem alvással mondjuk, hogy kompenzálok, s éppen nagyon bízom a rövid távú memóriámban, meg hogy nem borulok fel/ki csütörtök reggelre.

 

Reggel már ott tartok, hogy csak még 5 perc alvás (másfél óra, khmmm), ha szünetet tartok, akkor csak még10perc...

Nincskedvem, nemakarom, utálom ezt a tárgyat, és amúgy is forduljon fel mindenki, aki egy sort is írt abba az ezer oldalas rettenetbe, amit még merészelnek "X alapjai" címmel ellátni.

Most mondjátok meg, tutira kell tudnom a flóraszept hatóanyagát ahhoz, hogy diplomát kapjak???

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nade. Ha ezen túl leszek, akkor majd írok ide fasza dolgokat, s majdnem max lángra tekerhetem a nyarat. Csak még egy kicsit bírjak ki. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://ladycamp.blog.hu/api/trackback/id/tr772945524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása