máj
27

Izgi nap volt ez a mai. Felgyorsultak az események, megfogható közelségbe került a program kezdete. Azért pont ma,merthogy tudniillik nem egyedül fogom végigcsinálni ezt az egészet (úgy nem is menne...motivációsposzt on the way) :)

Az egész úgy kezdődött, hogy segítségül hívtam LifeT!Lt Bencét, aki a mai (második) "randira" már hozta is az edzéstervemet és az étrendemet.

A menü egy méregtelenítő, személyes kalóriaigényre szabott 4napos ételsor, amit legalább 25 napig fogok csinálni a tervek szerint (előrefáj a szívem a fagyiért). Mivel a menüt szó szerint nekem találták ki, ezért értelmetlen lenne leírnom, hátha valaki betűről-betűre másolná, inkább azt javaslom, aki diétázna, olvassa el ezt a 1-2-3 bejegyzést. Főleg a harmadikat.

A lényeg: inni csak

  • BUBIMENTES víz: esetleg ízesített NaturAqua vagy Jana (vigyázat, ez utóbbi honlap zenél...komolyan mondom, aki zenélős honlapot csinál, azzal nyanyaketet kéne hallgattatni 24/7, hátha leszokik erről a marhaságról)
  • gyógyteák: nuku méz, nuku cukor - az igazán superhero-k igyanak szűztea-teát (állítólag fogyókúrás, zsírbontó), mályvateát (hashajtó - ez biztos műksz) vagy vesevédő teakeveréket (vízhajtó - ez is műksz). Érzékeny veséjűek vegyenek hippsy-t,meg igyanak medveszőlőlevél-teát, amibe ízesítés helyett kiskanál szódabikarbónát raknak. Az íze borzalmas, de 3-4*3dl egy nap sokat segít felfázásra is. Amúgy vannak a Herbáriának mindenféle jó teái cellulitiszre, álmatlanságra, éhségre, talán csak munkanélküliségre nem, a hatékonyságukról nem tudok mit mondani.
  • heti maximum 3* 0,5l lájtkóla. Inni kb. 1l/25 testkg, vagyis nekem kb 3 kéne egy nap...remélem a vesém nem robban fel tőle.

Ezen kívül zöldség, gyümölcs, GRAPEFRUIT (:)), húsból levő hús - na igen. Diétánál a megadott mennyiség MINDIG a készételre vonatkozik. Ez húsoknál fontos, ugyanis ami 15 dkg nyersen, az maximum 8 lesz főtten...vízzel injekciózzák ezeket ugyanis, hogy többnek lehessen eladni. Normális hús ugyanis nem fröcsög olajba téve...sütéshez csakis olívaolajat (azt se túl melegen, nehogy szétcsapja a husit), de inkább főzés/párolás, az egészségesebb úgyis. Sonkából se olyat kéne választani, ami inkább disznósajtra hasonlít összetétel szempontjából, mint sonkára. Ez olyan dolog, mint a kutyakajáknál (átlagvásárló nem nézi meg miből van, ugyanazt el lehet adni sonkának, parizernek, virslinek, húsgolyónak): "Bennfentes adalék: soha, de soha ne mondja ki a gazdi, hogy Nyafi a halasat szereti, mert még kiröhögik. Ugyanazon márka halas-májas-csokis ízesítésű változatai ugyanazt tartalmazzák, de minden termékből van bennük annyi az ízt biztosító cuccból, hogy a szabályozásba beleférjen a halas, májas, akár csokis elnevezés. Egy gyártósort állítgatni mindennél drágább, az állatok pedig nem tudnak beszélni." (malackaraj)

Ami még fontos, az a fehérje és a vitaminok, ezeket még nem szereztem be, úgyhogy inkább nem is számolok be róluk.

És akkor az edzések. Heti 2 kondi, 2 futás és 1 (opcionális) spinning. Lehet ha lesz kedvem (amit kétlek) majd úszni is eljárok. De ez még a jövő zenéje. A beosztásom akkor: 

HétfőKondi
KeddFutás
SzerdaPihinap
CsütörtökSpinning
PéntekKondi
SzombatFutás (hosszú)
VasárnapPihinap

 

Kezdés jövő hétfőn vagy kedden, attól függően, mikorra sikerül megvenni a fehérjét és a vitaminokat. Keddre már be van tervezve egy állapotfelmérő (az enyémet felmérő :D) futás Bencével, holnap meg ugye egy spinning Shantonnal a Liget Wellness nyílt napon. Izgi két hónap elé nézünk. Holnap vagy holnapután jönnek a beforeafter képekből a beforeképek :)

A bejegyzés trackback címe:

https://ladycamp.blog.hu/api/trackback/id/tr632937753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása