máj
25

Nézzük miből élünk. (zárójelben a céltartomány, bár ezek inkább vágyálmok, azt szeretném, hogy ha tükörbe nézek, akkor tetsszen, amit látok)

Magasság: 175cm

Súly: 68,3kg (58)

Mellbőség: 94cm (amennyit lehet, hogy maradjon :D)

Kar: 29cm (25)

Derékbőség: 74cm (64)

Haskörfogat: 87cm (75)

Csípő: 104cm (94)

Comb: 63cm (58)

Gyorsan leírom, hogy mit hogyan érdemes mérni :) 

A legjobb, ha valaki más méri, de akkor mindig ugyanaz mérjen, mert két ember ugyanazt a derékbőséget akár 3-4centi különbséggel is tudja mérni. Mindig ugyanazzal a szalaggal mérjünk, mert 1m és 1m között óriási különbségek vannak, attól függően, mennyire régi/nyúlott/kopott stb. a szalag. Meg hogy ki gyártja.

 

 

Mellbőség: Push-up melltartó levesz, ha idegen ember mér, akkor egy sportmelltartó/póló maradhat, de persze jobb anélkül:) A két kar felemel, hónalatt (ezt így kell írni vajon?) átjön a szalag. Mindig legyen vízszintes, bárhol, bármit, bármikor mérünk! A mellcsúcsnál vezessük el a szalagot, ne vágjon be, ne legyen laza. Akik kíváncsiak és/vagy szeretnek mérni, a mell alatt is mérhetnek egyet (ez lesz a mell alatti körméret, ebből meg jól kiszámolható mekkora melltartó kell, ami meg sportmelltartó választásnál is fontos. Plusz eü szempontból sem mindegy. Na erről majd írok is egy posztot.)

Kar: bicepsz befeszít, ahol a vállhoz közel kezdődik a "pukli" (ez egy tök jó szó), ott körbeteker, kar leenged (azért kell befeszíteni, hogy lássátok hol kell mérni), leolvas.

Derékbőség: a mell aljáról kb 10cm-re, a legkeskenyebb részen. Könnyű eltalálni, ha jobbra-balra dőlünk párszor, ahol hajlik, az a derék. Szalag egyenes, nem vág be.

Haskörfogat (aka úszógumi): a köldök alatt 2-3 ujjnyira, a legkiállóbb részen mérjük. A szalag itt könnyen elcsúszik, ne engedjük fel a derékra, a legszélesebb részt mérjük körbe.

Csípő: lábakat összezárjuk (nem szorítjuk, zárjuk). A legszélesebb rész a csípő, ha más mér, hátulról a popsi legkiállóbb részét is könnyebben megtalálja. A szalag legyen egyenes.

Comb: kis terpeszállás, bikinivonaltól 3-4 cm lefele, ahol először összeérnek/legszélesebb a comb.

A számok:

1: mellbőség

2: mell alatti méret

3: derékbőség

4: haskörfogat

5: csípő (ez lejjebbnek fog tűnni, amikor magunkat mérjük)

9: kar

(6,7,8,10,11 ruhaszabáshoz fontos méretek, de jelen helyzetben nem fontosak túlságosan :))

 

 

 

 

 

 

 

Állóképesség: khm. Nincs. Ma kezdtünk, volt egy kör a Margitszigeten, 36 perc (sétákkal), 28fok, utána napozás. Izomzatilag, tüdőileg a helyzet siralmas, van hova fejlődni.

Ja igen. Az edzéseket itt fogom(fogjuk?:D) vezetni (regelni kell, hogy látni lehessen mások edzésnaplóit). Nagyon jó oldal, hasznos cikkekkel, és maga az ötlet is hasznos, áttekintéshez, tervezéshez, közös edzés megbeszéléshez.

A bejegyzés trackback címe:

https://ladycamp.blog.hu/api/trackback/id/tr302931688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása